Kocasinan Yeşil Mahalle'de kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor!
Kocasinan Belediyesi’nin ilçe genelinde sürdürdüğü kentsel dönüşüm projeleriyle mahallelerin çehresi değişiyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Yeşil Mahalle’de aşama aşama köhne yapılar, dükkan ve meskenler yıkılarak, yeni binalar ve yollar yapılıyor. Bu kapsamda projeleri yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Yeşil Mahalle’yi Yeni Kocasinan’a yakışır hale getireceğiz” dedi.

Mahalleyi gezerek, bölgede yapılması planlanan kentsel dönüşüm projesini inceleyen Başkan Çolakbayrakdar, çalışmalara hız verdiklerini vurguladı. “Kocasinan’ın daha da güzelleşmesi için kentsel dönüşüm en önemli çalışmalarımızdan biridir” diyen Başkan Çolakbayrakdar, “Çalışma programımız kapsamında ekiplerimizle birlikte gece-gündüz demeden hizmetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. Bu çerçevede Yeşil Mahalle’nin Erkilet Bulvarı tarafındaki köhne yapılar, Yeni Kocasinan’a yakışmıyor. Buradaki imara aykırı yapıların kaldırılmasıyla ilgili yoğun gayret ve çaba sarf ediyoruz.  Esnafın ve vatandaşların rızası alınarak kamulaştırılan eski yerleri birer birer yıkarak, bu yapıları en kısa zamanda Kocasinan’a yakışır şekilde modern bir yapılaşmayla taçlandıracağız. Hemşehrilerim, en kısa zamanda buradaki değişimi ve dönüşümü görecek” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan da kentsel dönüşüm projesi tamamlandığında Kocasinan, daha da güzelleşecek ve yenilenecek. Kocasinan, Kayseri’nin yeni yüzü olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

Kocasinan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fatma yilmaz 6 yıl önce

Elagöz caddesinde ne zaman çalışıcaksiniz kentsel dönüşüm için

banner182

banner181