Kocasinan Ziya Gökalp Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 1. etap çalışmaları bitiyor!
Kocasinan Belediyesi tarafından yürütülen Ziya Gökalp Mahallesi’ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi’nin ilk etabında sona yaklaşılıyor. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, çalışmaların aralıksız bir şekilde sürdüğünü vurgulayarak, konutların kısa sürede tamamlanarak hak sahiplerine teslim edileceğinin müjdesini verdi.

Ziyagökalp Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm alanına giderek, çalışmaları kontrol eden Başkan Çolakbayrakdar, “İlçe genelinde yapmış olduğumuz kentsel dönüşüm çalışmalarıyla vatandaşlara daha modern ve daha güzel bir mekanda yaşama imkanı sunacağız” dedi.

“Kentsel dönüşüm çalışmalarıyla mahallelerimizin değerine değer katıyoruz” diyen Başkan Çolakbayrakdar, “Yılsonu itibari ile inşallah buradaki hak sahiplerine konutlarını teslim edeceğiz. Mahallemizdeki kentsel dönüşüm çalışmalarıyla birlikte vaat ettiğimiz; Dicle Bulvarı’nın Bekir Yıldız Bulvarına kavuşmasına da az kaldı. İnşallah bu çalışmamızı da tamamlamış olacağız ve Kayserimize yeni bir ulaşım aksı kazandıracağız” ifadelerini kullandı.

Yeni Kocasinan’ için büyük bir dönüşüme imza atan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan’ın yeni çehresine kavuşmasına az kaldığını vurgulayarak, “Hedefimiz bölge sakinlerimize daha rahat ve daha huzurlu bir şekilde yaşayacakları çevreler oluşturmaktır” diye sözlerini noktaladı.

Kocasinan Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181