Melikgazi Kazımkarabekir'de 182 dairenin çalışmaları yakında başlayacak!
Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Kazımkarabekir Mahallesinde ihalesi yapılan 3 blokta 182 daire inşaatına bu ayın içerisinde başlanayacağını söyledi.

Anbar, Küçükali ve Kazımkarabekir semtlerinde KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ kapsamında inşaat ihalelerinin devam ettiğini belirten Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç "KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ kapsamında ihaleler devam etmektedir. Geçen ay 14 bloktan oluşan 687 dairelik ve 9 dükkân ihalesi yapıldı. Şu anda ihaleyi alan firmaların temel kazıları devam ediyor. Bugün 3 blokta toplam 182 daire ile 6 dükkanın ihalesi yapıldı. Hak sahiplerine verilecek daireler ile Kazımkarabekir'in planlı, modern ve gelişerek değişimi gerçekleşmiş olacaktır. Belediye olarak sadece bina yenilemesi değil, bizler mahallenin tümünde yenileme yapıyoruz. Caddeleri, otoparkları, yeşil alanları, çocuk oyun alanları ile yeni mekânlar oluşacaktır"dedi Melikgazi'nin geliştiğini, güzelleştiğini, kentsel dönüşümde çalışmaların da hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, KENTSEL DÖNÜŞÜMPROJESİ kapsamında yapımı devam eden dairelerin zamanında teslim edileceğini sözlerine ekledi.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181