TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan kura sonucu listeleri!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kayseri’nin Melikgazi İlçesi, Mimarsinan Mahallesi’nde 2 ayrı projede inşa edilen (426+152 konutluk) 578 konutun hak sahipleri kura ile belirlendi. Kura töreni 9 Mayıs, Salı günü Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde noter huzurunda gerçekleştirildi.

231’i emekli (daha önce hak sahipliği kurası çekilmiş), 347’si ise alt gelir grubu kapsamında yapılan 578 konutun kurası çekildi. Konutlar 2+1 planında inşa edildi.

Projede 231 emekli konutu %12, %20 peşinat ve 180, 240 ay vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Alt gelir grubu konutlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 347 konuta 11’i şehit ailesi, 428’i engelli toplam 7.106 başvuru yapıldı. Konutlar %12 peşinat ve 180 ay vade ile satışa sunuldu.

Projede geleneksel konutlarda yer alan mimari cephe anlayış modernize edilerek yansıtıldı. Ahşap görünümlü cephe kaplamaları ve söveler, dekoratif pencereler, zemin kat seviyesinde taş kaplamalar kullanılarak farklılık yaratılmaya çalışıldı.

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan Alt Gelir grubu kura sonucu için tıklayınız

TOKİ Kayseri Melikgazi Mimarsinan Emekli kura sonucu için tıklayınız



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181