TOKİ Kayseri Sarız konutlarında örnek daireler görücüye çıkıyor!
110 konutluk Sarız Toplu Konut Projesi ´nin ilk etabında hak sahipleri nasıl bir evde oturacaklarını yerinde görecek. Yılsonuna kadar teslim edilmesi planlanan ilk etap projede hak sahipleri merakla bekledikleri evlerini hafta sonu görme fırsatı bulacak. Onlarca hak sahibi vatandaş ile TOKİ´ye yazılmayı düşünen vatandaşlar Belediyenin yolunu tutarken; Sarız Belediyesi de bölgeye gitmek isteyen vatandaşlara yardımcı olacak.

Hak sahipleri örnek daireyi her pazar görebilecek. Hak sahiplerinin uzun süredir bugünü beklediklerini ifade eden Cumhuriyet Halk Parti(CHP)´li Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Sarız´a sosyal donanımlı yeni bir yaşam alanı inşa ettiklerini dile getirerek, “Sarız toplu konut alanında yeni bir şehir kuruluyor. İlk etapta çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor. İlk etap projemizi Eylül ayı sonuna kadar yetiştirmeyi planlıyoruz. Vatandaşlarımıza daha önce toplu konut alanına ilişkin bilgi veriyor ancak alanı ve örnek daireyi gezdiremiyorduk. Hak sahiplerimizden bu konuda yoğun talep alıyorduk. Ancak gerek mevsim şartları gerekse iş güvenliği dolayısıyla bu mümkün olmamıştı. Çalışmalarımızı tamamlayıp bu haftadan başlayarak her Pazar günleri vatandaşlarımıza örnek daireyi gezdireceğiz. Vatandaşlarımızı inşaat alanında Belediyemiz ve TOKİ firma yetkilileri karşılayarak örnek daireler hakkında bilgi verecekler. Vatandaşımızın mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Yüzlerine yansıyan mutluluğu görmek her şeye değer” diye konuştu.

Büyük Kayseri

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181