12 Ekim Pazartesi Bursa'da okullar açık mı ? Bursa bankalar açık mı ?
10 Ekim 2015 tarihinden yaşanan terör olayı sonrası ülke genelinde yas ilan edilmişti. Özellikle 12 Ekim pazartesi günü okulların açılmasına denk gelmesi nedeniyle velilerde okulların tatil olup olmadığını merak etmeye başladı. Peki Ekim Pazartesi Bursa'da okullar açık mı ? 

Okulların ve bankaların 12 Ekim 2015 Pazartesi tarihinde kapalı olacağına dair ilgili bir açıklama henüz yapılmadı. Bu durumda okulların tatil olmadığı da belirginleşti.


2015-2016 eğitim ve öğretim yılı geçtiğimiz haftalarda başladı ve yepyeni öğrenciler veya artık öğrencilik hayatlarının sonuna gelmiş birçok öğrenci de okulların açılma heyecanı bulunuyordu. Bu zamana kadar çok önemli gelişmeler yaşanan eğitim sektöründe, öğrenciler artık derslerde sıkılmıyor ve çoğunlukla derslerin akıllı tahtalarla işlenmesi dolayısıyla öğrenciler bu olaydan dolayı dersleri artık daha zevkli bir şekilde işlemeye başlamış oldular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181