41 Burda AVM ile Kocaeli'ye 150 milyon dolarlık yatırım!
Esas Holding’in yükselen değeri Esas Gayrimenkul; ticari gayrimenkul alanında yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Esas Gayrimenkul; toplamda 150 Milyon USD’lik yatırım ile STFA iş ortaklığında Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından birisinde bulunan Kocaeli ilinin alışveriş, yaşam ve buluşma merkezi 41Burda’yı hayata geçirdi.

Esas Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Yurt dışında satın alma ve birleşme; Türkiye’de ise sıfırdan yatırım stratejisi ile ilerleyen Esas Gayrimenkul son olarak Türk inşaat sektörünün temellerini atan STFA iş ortaklığındaAsya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan yolların kavşağında bulunan, sanayi sektöründeki gücü ile Türkiye’nin yüksek büyüme potansiyeline sahip illerinin başında yer alanKocaeli’ndeyaklaşık 150 Milyon USD’lik bir yatırımla 41BurdaAVM projesini hayata geçirdi.

Türkiye’nin en çok yatırım alan ve ortalama satın alma gücü en yüksek bölgesini oluşturan Kocaeli’nde halkın tüm ihtiyaçlarına çözüm bularak; alışverişin yanı sıra yeme-içme, kültür-sanat ve eğlencenin de tek adresi olmaya hazırlanan 41 Burda; 120 bin metrekare inşaat alanı, 61 bin metrekare kiralanabilir alanıile toplamda 200 adet mağazası ile bir sinerji yaratıyor.Kocaeli’nin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan 41Burda; dünya standartlarındaki özellikleri ile Kocaeli’yi ve yakın çevreleri beklediği markalar ile tanıştırmaya, alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyor.41Burda;1.600 araç kapasiteli kapalı / açık otoparkı ile de alışverişin en kapsamlı halini ziyaretçilerine sunuyor.

Bir üniversite kenti olarak da öne çıkan Kocaeli Esas Gayrimenkul’un41Burda projesi ile sosyal yanı da çok güçlü bir yatırıma ev sahipliği yapıyor. 41 Burda; ziyaretçilerine alışveriş keyfi sağlayacak olan konsept mağazalarının yanı sıra şehirde ilk kez yer alacak yeme-içme alanları, eğlence alanları, sinema salonları ve düzenli aktiviteleri ile de eğlencenin kalbi olmaya hazırlanıyor. Projede 35 adet cafe, restoran; 3100 metrekarelik alanda toplamda 1100 koltuk kapasiteli 10 sinema salonu, 1500 metrekarelik spor alanı, 2400 metrekarelik çocuk eğlence alanı yer alıyor.

Esas Gayrimenkul ev sahipliğinde gerçekleştirilen 41Burda resmi açılışında Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Erhan Kamışlı: “Esas Gayrimenkul olarak STFA iş ortaklığında 150 Milyon USD yatırımla hayata geçirdiğimiz Kocaeli’ninen büyük alışveriş ve yaşam merkezi olma özelliğine sahip olan 41Burda projemiz ile Kocaeli’yidünya standartlarında, beklediği markalar ile tanıştırmaya, alıveriş alışkanlıklarını değiştirmeye ve yeni deneyimlere davet ediyoruz.

Kocaeli ilimiz Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan yolların kavşağında bulunması,kara, demir, deniz ve hava yolu ulaşımları ile Türkiye’nin önemli geçiş noktalarından birisi konumunda olması, sanayi sektöründeki üretim ve katma değer gücü, İstanbul metropolüne yakınlığı, tarihi eserleri, doğal güzellikleri, alternatif turizm çeşitlerine imkan sunan nitelikli turizm tesisleri, dünyaca tanınan Hereke Halıları gibi bir çok kültür ve turizm değerleri ile bizim için ayrı bir öneme sahip. Tüm bunlara ek olarak Türkiye’nin en çok yatırım alan ve ortalama satın alma gücü en yüksek ilini oluşturan Kocaeli; 60 bin kişilik üniversite öğrencisinden oluşan genç nüfus potansiyeli ile de bizim için cazip bir yatırım noktası haline geliyor.Kocaeli ilimiz; katma değer yaratacak, sürdürülebilir kalkınma sunacak yatırımlar ile geleceğe büyüyerek ilerleyecek. Dolayısıyla Kocaeli’nde gerçekleştireceğimiz 41Burda projemiz bizim için çok anlamlı bir yatırım. Kocaeli’nde yaklaşık 2500 kişilik ciddi bir istihdam yaratmak; bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlamak, Kocaeli ve çevre halkımıza yaraşır hizmetler sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.” dedi.
 
Milliyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181