Bursa Büyükşehir Belediyesi yeni binası açılıyor
2011 yılında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 35 bin metrekarelik bir alan kaplayan Bursa Büyükşehir Belediyesi Yeni hizmet binası toplam kullanım alanı ise 46 bin metrekare olarak açıklandı. 

Maliyeti 55 milyon Türk lirası olarak belirtilen Bursa Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nda tüm belediye kurumları aynı çatı altında hizmet sunacak. Hizmet binası kapsamında poliklinik, seminer, çok amaçlı salonlar, fuaye, sergi salonu, yemekhane ve kafeterya gibi tesislerin yanı sıra kapalı otopark bulunuyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Ankara Yolu üzerindeki eski sebze halinin bulunduğu alanda yaptırılan yeni hizmet binası, teknolojik yatırımlarla kendi enerjisini üretecek. Isınmanın doğalgaz sistemiyle sağlanacağı binada ‘three jenerasyon sistemi’ sayesinde doğalgazdan elektrik elde edilecek. Binada tüketilecek elektriğin yüzde 50’si bu sistem sayesinde üretilecek.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181