Bursa'da 40 metrelik bulvarın açılışı yapıldı!
Yunuseli’ni Hamitler’e bağlayacak olan 40 Metrelik Bulvar tamamlanan çalışmalar neticesinde Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılımıyla bu gün gerçekleşti.

Açılışta konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar; " Ulaşım şu anda Bursa'nın en önemli sorunu. Bu sorunu çözmeye önem verdik. Ulaşılabilir bir Bursa en önemli hedefimiz. Günlük yaşamı kolaylaştıran bir çok çalışma yürüttük. Bu cadde bir çok yönüyle Türkiye'de bir ilk olma özelliğine sahip. Bu cadde Türkiye'de alt yapı çalışmaları bitmiş tek caddesi. Herhangi bir iş için bu cadde kazılmasına gerek kalmayacak. İlk defa Türkiye'de tüm kurumlarla iş birliğine gidilerek bu cadde tamamlandı. Bursamıza hayırlı olsun." dedi. 

Bölgenin Osmangazi'nin gelişenbir bölgesi olduğunu vurgulayan Osmangazi Belediye BAşaknı Mustafa Dündar; " 2009 yılında başlayan yapılaşma şu anada bu bölgede ciddi bir boyut kazandı. 30 metrelik bulvar ile birleştiğinde bölgenin kentsel dönüşümüne büyük katkı sağlayacaktır." dedi.

40 Metrelik Bulvar, bin 700 metre uzunluğunda ve 40 metre genişliğinde inşa edildi. 4 metre orta refüj, 2 şerit araç güzergahı, 1 şerit park etme cebinin yer aldığı bulvara aynı zamanda, 16 bin 500 metrekare parke yürüyüş yolu ile 3 bin metre bisiklet yolu yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181