Bursa T2 tramvay durakları belli oldu! İşte yeni T2 güzergahı
Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen kent meydanı - terminal tramvay hattı projesinde güzergah ve duraklar belli oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanan güzergah ve duraklar isimleri ise daha sonra açıklanacak. İşte kent meydanı terminal güzergahındaki duraklar ve tramvay istasyonları..

Kent Meydanı-Şehirlararası Otobüs Terminali arasındaki yeni tramvay hattının istasyonları ise şu noktalarda yapılacak;

Kent Meydanı önü, Gençosman Türk Telekom altı, Beşyol Kavşağı´nın 300 metre gerisi, Beşyol Kavşağı´nın 300 metre ilerisi, Melodi Düğün Salonu önü, Orman Bölge Müdürlüğü önü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önü, Panayır Kavşağı, Kimlik Mağazası önü, AS Merkez önü, Şehirlerarası Otobüs Terminali önü.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yolcu 8 yıl önce

Neden ozdilegin önünde durak yapilmadi köfteci yusuf ve ozdilek varken orda kalkıp orman müdürlüğü ne alaka.otobüsü Her turlu kullanmaktan vazgecirmicek gereksiz bir uygulama

Avatar
Dosab 8 yıl önce

Son durak Dosab olsa güzel olurdu.

Avatar
Ebugarip 7 yıl önce

Adam gibi yeraltından metro yapmak varken milletin parasını boşa harcıyorlar.

banner182

banner181