Çelebi; Bursa'nın her metrekaresi altın değerinde!
Ekranların tek günlük emlak programı Emlak Sayfası'nın ilk konuğu Bursa Emlak Müşavirleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi oldu. 

Utku Çalışkan'ın hazırlayıp sunduğu Emlak Sayfası programında Bursa emlak sektörü hakkında birbirinden önemli açıklamalarda bulunan Erdal Çelebi, Osmanlı'nın ilk başkenti olan Bursa'nın her metrekaresinin altın değerinde olduğunu ve kent sakinlerinin bu değere sahip çıkması gerektiğini ifade etti.

Emlak sektöründeki son durumu değerlendiren Erdal Çelebi, Bursa emlak sektöründe bazı taşların yerine oturduğunu ve  Eylül ayının gelmesi ile birlikte sektörün yeniden harekete geçeceğini dile getirdi. Çelebi, "
Bizler ekonomist değiliz, ancak piyasaları yakından takip etmekteyiz. Emlak sektörü de sıcak paranın döndüğü bir sektör olduğu için ekonomik anlamdaki her türlü değişimi doğrudan hissetmekteyiz. Emlak sektörü ve konut sektörü her ne kadar iç içe de olsa kendi içerisinde birtakım farklılar barındırmaktadır. Örneğin arsa ve arazi yatırımı için yaz ayı oldukça verimli geçerken konut satışları bakımından yaz mevsimi biraz daha durgun geçebilmektedir. Bu anlamda Eylül ayı itibariyle konut satışlarında yeni bir yükseliş bekliyoruz diyebilirim. Konut almayı düşünenlerin biran önce harekete geçerek yatırımını yapmasını tavsiye ediyoruz" dedi.

ERDAL ÇELEBİ "BURSA'NIN TAŞI TOPRAĞI ALTIN"

Bursa emlak sektörünün geleceği hakkında açıklamalarda bulunan BEMO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Çelebi, kentin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine her alanının çok değerli olduğunu ve yatırım yapmayı düşünenlerin bölge farketmeksizin yatırım yapabileceğini söyledi. Yıllar önce İstanbul için söylenen taşı toprağı altın deyiminin bugün itibariyle Bursa için söylendiğini ifade eden Çelebi, yakın gelecekte Bursa arsa fiyatlarının büyük bir artış yaşacağını söyledi.

Tuğba Gülten/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181