Esnaflar tezgahları'nın başına geri dönüyor!

Osmangazi Belediyesi, geçtiğimiz ay çıkan yangın sonucunda kullanılmaz hale gelen Mobilyacılar Çarşısı esnafının satış tezgahlarını yenileyip, bazı dükkanların da onarımını yaparak, esnafın yaralarını bir nebze de olsa sarmayı başardı.

Osmangazi Belediyesi, 52 dükkanın küle döndüğü Mobilyacılar Çarşısı esnafının mağduriyetinin giderilmesi için çalışmalara son sürat devam ediyor. Çarşı içerisinde yer alan ve yangında küle dönen satış tezgahları onarılırken, bazı dükkanların iç dekorasyonları da yenilendi. Mobilyacılar Çarşısı’nı gezerek bölge esnafı ile bir araya gelen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yangının yaralarının sarılması için üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini söyledi.

Başkan Dündar, Mobilyacılar Çarşısı’nın eski günlerine kavuşturmak için çalıştıklarını ifade ederek, “Temizlik işleri ekiplerimizin çalışmalarını tamamlanmasının ardından, esnafımızın tekrardan işlerine dönebilmesi adına vakit kaybetmeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zarar gören satış tezgahlarını onardık. Çalışılabilecek durumda olan dükkanlarımızın iç dekorasyonunu yeniledik. Yürüttüğümüz çalışmalarla şuan esnafımız tekrardan iş yerlerine döndü. Çarşının çatısının onarımı için de çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yangından sonra çok sıkıntılı günler geçirdiklerini dile getirerek, verdiği destek için Başkan Mustafa Dündar’a teşekkür eden esnaf, “Yangından sonra dükkanlarımız zarar gördü. Çalışamaz duruma geldik. Başkanımız Mustafa Dündar, yangından sonraki ilk ziyaretinde bizlere yardımcı olacakları sözünü verdi. Bu kadar kısa sürede yaralarımızın sarılacağına ihtimal vermiyorduk. Ancak Osmangazi Belediyemizin yürüttüğü özverili çalışmalar sonucunda kısa sürede tezgahlarımız ve dükkanlarımız onarılarak işlerimize döndük. Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a çok teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Osmangazi Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181