Hatay Kentsel Dönüşüm Zirvesi 26 Mayıs'ta!
Deprem riski taşıyan ve buna bağlı olarak niteliksiz konut stokuna sahip olan Türkiye'yi çok yakından ilgilendiren ve gelecek 20 yıl içerisinde ekonominin lokomotifi olarak görülen kentsel dönüşümün 'Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi' Hatay'da gerçekleştirilecek.

TÜRKİYE'Yİ YAKINDAN İLGİLENDİREN ZİRVEDE, HA TAY VE İLÇELERİNDEKİ SEKTÖRLER KONUŞULACAK
Kentsel dönüşümde hak sahibi olan Türkiye İŞ Bankası'nın yaptığı zirvenin medya sorumluluğunu, Star Gazetesi ve Tv24 üstleniyor. Hatay ve ilçelerindeki arsa sahiplerini, kat maliklerini, konut ve gayrimenkul geliştiricilerini, inşaat ve inşaat malzemeleri sektörünü ile finans sektörünü yakından ilgilendiren zirve, Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği tarafından da destekleniyor.

PROTOKOL, BAŞKAN SAVAS'İN KATİLİMİ İLE 24 MART PERŞEMBE GLNÜ HATMEK'TE İMZALANACAK
Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Antakya Ticaret ve Sanayi Odas]'nm(ATSO) katılımı ile 24 Mart Perşembe günü saat 14.00'te Hatay Mesleki Eğitim Kurumları(HATMEK) toplantı salonunda imzalanacak olan protokol Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın katılımı ile gerçekleşecek. 

İrade Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181