İMO'dan 'Riskli Yapıların Tespit Yönetmeliği' semineri!
İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi 7 Nisan 2016 tarihinde şubenin eğitim salonunda "Riskli Yapıların Tespit Yönetmeliği " konulu seminer düzenledi.Üyelere ve meslektaşlara yönelik düzenlenen seminerin eğitimi Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden Yard. Doç. Dr. Hakan Erdoğan tarafından verildi.

Bilindiği gibi kentsel dönüşüm ve riskli yapı süreçleri uzunca bir zamandır kamuoyunun gündeminde. Barınma hakkıyla ilgili olduğundan vatandaşlarımızın da oldukça yakından ilgilendiği bir konu. Erdoğan Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanunun Uygulama Yönetmeliği çerçevesinde riskli yapılann tespitinde uyulması gerekenleri ve projelendirme aşamalarını katılımcılara örnek projelerle slayt eşliğinde anlatmıştır. Erdoğan konuşmasında; "Riskli yapı tespiti, deprem yönetmeliğinde belirlenen yapı performansının belirlenmesidir. Üyelerimizin, teorik bilgilerin yanında, kullandıkları programlar ile hesaplamalann nasıl yapılacağının belirlenmesi önemlidir" diye konuştu. Seminere ayrıca İMO Kocaeli Şube Başkam Tolga Ok ve Şube Yönetim Kurulu ile üyeler katıldı.

Demokrat Gebze Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181