İren'den Osmanlı ve Selçuklu mimarisi çağrısı!
Kocaeli Ticaret Odası öncülüğünde kurulan ve kent genelinde inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş adamlarının bulunduğu Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği (KYMD) yönetimini ziyaretleri devam ediyor. Dernek başkanı Zekai İren ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerinin son durağı ise Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran oldu.

'Eğitim açığı kapatılmalı'
Yönetimini Başkan Baran'a tanıtan dernek başkanı İren, Kocaeli'nin mimari ve sosyal açıdan daha fazla tercih edilmesi için ellerinden geleni yapacaklarını dile getirdi. Kentsel dönüşüm ve imarda yapılaşma şartları ile ilgili olarak kurumlarla bir araya geldiklerini dile getiren İren, "Düşüncelerimiz ortak. Sağlam adımlarla hep birlikte ilerlemek istiyoruz. Mükemmel görsel, huzurlu alan ve kusursuz projeler için sektörümüzdeki eğitim açığını kapatmalıyız" dedi.

Başkan İsmail Baran'ın talebi
Konukları ile yakından ilgilenen Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da, dernek yönetiminin fikirlerini benimsediklerini dile getirdi. Bir kültürleri olduğunu dile getiren Başkan Baran, "Kendi kültürümüzü yaşatmak için yapılarda Osmanlı ve Selçuklu mimarisinden izler görmek istiyoruz. Gelecek nesillere bu şekilde örnek olabiliriz" dedi. Baran, Zekai İren ve yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Kocaeli Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Zekai İren ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ile bir araya geldi.

Kocaeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181