Ispartakule'de konutlara metro zammı!
Bahçeşehir ve Ispartakule'yi Mecidiyeköy metrosuna bağlayan projenin onayı geçtiğimiz günlerde onaylandı. Gerçekleşen bu gelişme bölge de mevcut olan ve halen devam eden konut projelerinden dolayı oluşacak yoğun trafiğe çözüm olması hedefleniyordu durum aynı zamanda bölge de onaylanmasıyla birlikte ciddi bir gayrimenkul primi ve yatırımcı girişine neden oldu.

Daire fiyatlarında artış!
Toplu konut yerleşim planlama siste
minde İstanbul genelinde ciddi bir konuma sahip olan Ispartakuie, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının metro projesi onaylanmasıyla birlikte hat üzerinde bulunan İnşaat firmaları satış rakamlarında yeniden düzenlemeye gitmiş mevcutta daireleri bulunan gayrimenkul sahipleri hızla artan daire fiyatlarını yakından takip etmeye başladı. Bölge de Metro projesinin onaylanmasının ardından yaklaşık olarak % 20 seviyesinde değer artışı olduğu görünmekte, bölge de satışı devam eden inşaat firmalarından alınan bilgiye göre değerlerin statü olmadığı ve her geçen gün gayrimenkul fiyatlarındaki artışların  devam edeceği yönünde bilgi paylaşımında bulunmaktalar.

Şuan prim hareketi içerisinde olan projeler ise şöyle sıralandı;
Emlak Konut/Toki
Ihlas Yapı (Bizim Evler)
Artaş Yapı (Avrupa Konutları)
Yeşil GYO (İnnovia)
Tekfen Yapı (Apricort Garden)
Hasanoğlu İnşaat (Banu Evleri)
Garanti Koza Cantay - Stüdyo24

Toplamda mevcut ve devam eden 23 konut projesi bu anlamda metro primlerini almaya başladı.

Bahçeşehir Yakası Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181