İzmir'de üniversitelinin ev eşyası Bizim Ev'den!
Konak Belediyesi yardımseverlerin bağışladığı ev eşyalarını 'Bizim Ev' birimi aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırmaya devam ediyor. Gelen talepleri değerlendiren Konak Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri yangın veya sel gibi faciaların ardından evini kaybetmiş vatandaşların yanı sıra üniversite öğrencilerinin de yüzünü güldürüyor.

Buca Tınaztepe'de ev kiralayan gençlerin talep ettiği koltuk, yatak, battaniye, halı, televizyon ve elektrikli soba Bizim Ev personeli tarafından adreslerine teslim edildi. Eşyaları bağışlayan hayırseverlere ve aracı olup kendilerine ulaştıran Konak Belediyesi'ne teşekkür eden üniversiteli gençler, verilen eşyaları titizlikle kullanıp mezun olduktan sonra da gelecek öğrencilere bırakacaklarını söyledi.

Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş, yürüttükleri 'Bizim Ev' projesine katkı koymak için tüm yardımseverlerden destek beklediklerini dile getirdi. Bizim Eve bağışlanacak her türlü kullanılabilir durumdaki beyaz eşya, elektronik eşya, mobilya ve mutfak eşyasının ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıldığını söyleyen Pekdaş," Şehir dışından kentimize okumaya gelen çok sayıda öğrencimiz Bizim Ev aracılığıyla evlerindeki eşya eksikliklerini giderdi. Bu hizmetimizle bir nebze de olsa onların ihtiyaçlarına çare olmaya çalışıyoruz. Bunu yaparken de sadece belediye kaynakları değil, yardımsever Konaklıların, İzmirlilerin de katkı koymasını bekliyoruz. Belediye olarak biz aracı olmaya, gelecek yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya hazırız. Ne kadar çok bağış gelirse o kadar çok kişiye yardım ederiz" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181