Kocaeli Gölcük'e 600 yeni konut müjdesi!
Gölcük Belediyesi'nin aylık mahalle muhtarları toplantısı Sanat Galerisi'nde yapıldı. Mehmet Ellibeş'in başkanlığında gerçekleşen toplantıda Gölcük Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, İSU Gölcük Şube Müdürü Ertuğrul Kadakal ve mahalle muhtarları hazır bulundu. Muhtarların sorunlarını ve taleplerini birebir dinleyen Başkan Ellibeş, belediyenin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aktardı.

SANAYİ ÇARŞISI SİL BAŞTAN
Ellibeş, "Gölcük'te yapılması planlanan battı-çıktının bir yıl içerisinde ihalesi yapılacak ve böylece ilçemizde şehir içi trafiği bir nebze olsun rahatlatacak. Diğer bir konu ise Sanayi Çarşısı. Bunun için Bakanlar Kurulu tarafından kamulaştırma bedelleri mayısa kadar tamamlanacak ve paraları hesaba yatırılacak. Temmuz ayında bu bölgeye ilk kazmayı vuracağız" dedi.

600 KONUT YAPILACAK
Kentsel dönüşüm kapsamına giren Gölcük Denizevler Mahallesi hakkında da bilgi aktaran Ellibeş, 17 Ağustos depreminden sonra bu mahallenin zaten afet bölgesi ilan edildiğini ve burada yaşayan vatandaşların İhsaniye Beşkardeşler mevkiinde yapılacak 600 konuta yerleştirileceğini kaydetti.

HALKIN MENFAATİ İÇİN
Kentsel dönüşüm konusunda bazı kişilerin 'rant yapılıyor' şeklinde konuştuklarını dile getiren Ellibeş, "Evet, bizler rant yapıyoruz ancak bu rantı halkımızın menfaati için yapıyoruz. Kentsel dönüşüme siyaset karıştırılması noktasında kimseye müsaade etmeyeceğiz. Ekibim şu anda kentsel dönüşüm için Ankara ve İstanbul'da gerekli temaslarda bulunuyorlar. En kısa zamanda Gölcük halkının zarar görmeden kentsel dönüşüme başlayacağız" ifadelerini kullandı.

Demokrat Kocaeli Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181