Manisa Yunusemre'ye 5 Kültür Merkezi daha yapıldı!
Kültür ve sosyal alandaki projeleriyle takdir toplayan, açtığı hanım lokalleriyle atağa geçen Yunusemre Belediyesi, 5 yeni kültür merkezini daha Yunusemre'ye kazandırmaya hazırlanıyor. Çalışmaları devam eden yeni kültür merkezlerinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Şaver Yüksel'den bilgi alan Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, çalışmalarda sona gelindiğini, açılışların çok yakında yapılacağını dile getirdi.

YOĞUN TALEP VAR
Başkan Yardımcısı Uygur, lokal ve kültür merkezi konusunda vatandaşlardan yoğun talep aldıklarını belirterek, yeni kültür merkezlerini ilçeye kazandırmaktan mutluluk duyduklarım ifade etti. Uygur, "Yunusemre Belediyesi olarak hanımlar lokallerimize ve kültür merkezlerimize yenilerini ekledikçe, vatandaşlarımızdan aldığımız takdir bizleri mutlu ediyor. Şu anda Yeni Mahalle Hanımlar Lokalimiz ve Meslek Edindirme Kurslarımız, Uncubozköy Hanımlar Lokalimiz ve Muradiye Hanımlar Lokalimiz vatandaşlarımızdan büyük ilgi görüyor. Bütün kurslarımıza talep çok yoğun. Aşın yoğunluk nedeniyle bazı vatandaşlarımızın kurslara katılma süresi uzuyor. Bu nedenle Yunusemre Belediyesi olarak kültür merkezlerimizin sayısını arttırmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

5 YENİ KÜLTÜR MERKEZİNDE DE İNCELEMELERDE BULUNDU
Önümüzdeki günlerde 5 yeni kültür merkezini açmaya hazırladıklarını kaydeden Başkan Yardımcısı Uygur sözlerini şöyle tamamladı: "Topçuasım, Barbaros, Güzelyurt, Horozköy mahalleleri ve TOKİ 2'de kültür merkezi açacağız. Halkımızın isteklerine tam anlamıyla cevap verebilmek için Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Çerçi'nin talimatlarıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz de projelerimizi yakından takip ediyor, bir an önce bitirilmesi için üzerimize düşeni yapıyoruz. Eksik gördüklerimizi ya da yeni fikirler varsa onları da uygulamaya koyarak tam donanımlı kültür merkezlerini hayata geçirmeyi hedefliyoruz."

Manisa'da Denge Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181