Narven Termal Sağlık Kasabası tamamlanıyor!
Narven Termal Sağlık Kasabası, doğal yaşam alanına uygun konumuyla misafirlerini 3 nesil, 4 mevsim ağırlamak için hazır.
Bolu’nun doğal yaşamına uygun mimarisi, 450 bin metrekare alanı ile Türkiye’nin önemli sağlık ve turizm yatırımlarından olan Narven Termal Sağlık Kasabası, sağladığı hizmetlerle de 5 yıldızlı tatil imkânını ev konforunda sunuyor. 

Sektörün örnek projesi olarak gerek Avrupa gerekse Türkiye’de önemli bir potansiyele ulaşmayı hedeflediklerini söyleyen Narven A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Yıldız; “Bolu turizmi için önem taşıyan projemizi hayata geçirdiğimiz için gururluyuz. İlk misafirlerimizden aldığımız geri bildirimler bizim için çok önemliydi ve gelen misafirlerimizin olumlu yorumları bizi daha da mutlu etti. Narven Termal Sağlık Kasabası büyüdükçe Türkiye’nin de gururu olacak” dedi.

HER İHTİYACA CEVAP VEREN PROJE
Termal turizmin yanı sıra afiyet turizmi, sağlık turizmi ve kültür turizmine yönelik birçok alt yapıyı da bünyesinde bulunduran Narven Termal Sağlık Kasabası, sektörün örnek projesi olarak gerek Avrupa gerekse Türkiye’de önemli bir potansiyele ulaşmayı hedefliyor. Her ihtiyaca cevap verecek şekilde tasarlanan Narven’de, yüzme havuzları, termal havuzlar, kaydıraklı havuzlar, restoranlar, vitamin bar da bulunuyor. Aynı zamanda misafirler Narven’in marketinden alışveriş yaparak evlerinde bulunan tam donanımlı mutfaklarında da yemek yapabiliyor. Ayrıca özenle hazırlanmış spa alanlarında, sauna, Türk hamamı, tuz odası, kar çeşmesi, macera duşu, buhar odası, dinlenme odaları, sıcak yataklar, güzellik merkezi, yetişkin oyun alanları, çocuk oyun alanları ve fitness da mevcut.

GÜNDÜZ ÇEVRE ETKİNLİKLERİ AKŞAM TERMAL KEYFİ
Narven Termal Sağlık Kasabası’nın ilk konukları gündüz çevre etkinlikleriyle keyifli vakit geçiriyor. Kış tatillerinin uğrak yeri Kartalkaya’da kayak keyfi yapan konuklar, akşamları da odalarından akan termal suyla, dilerlerse termal havuzlarda şifa buluyor. Şehrin gürültüsünden ve kalabalığından uzaklaşan Narven Termal Sağlık Kasabası’nın ilk misafirleri, Narven’den yenilenerek ayrılacak.


Habertürk



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181