Özak GYO'dan İstanbul ve İzmir'e şehir oteli, rezidans ve AVM!
Genel Müdür Keresteci “Baumgarten’in tecrübelerinden yararlanıp turizmdeki iddiamızı artıracağız” diye konuştu

Turizm sektörüne 2007 yılında Ela Resort markasıyla Antalya Belek’te adım atan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) şehir otelleri inşa etmeye hazırlanıyor. Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi’nin eski CEO’su ve Air France’ın eski yöneticisi Jean-Claude Baumgarten’i bağımsız üye olarak yönetim kuruluna katan şirket, İstanbul ve İzmir’de şehir otelleri inşa edecek.

‘2018’DE HAYATA GEÇECEK’
Özak GYO Genel Müdürü Fatih Keresteci, “İzmir ve İstanbul’da 2018 yılında hayata geçirmeyi planladığımız projeler arasında şehir oteli, alışveriş merkezi ve rezidans olacak. Şehir oteli projeleri için uluslararası markalarla görüşüyoruz” dedi. Keresteci, Aydın Didim ve Antalya Demre’de planladıkları otellerin ise Ela markası ile resort olarak faaliyet göstereceğini kaydetti.

Keresteci, Air France Havayolları’nda yöneticilik, icra komitesi üyelikleri ve başkan danışmanlığı, Dünya Seyahat ve Turizm Konseyi’nde başkanlık ve CEO’luk gibi üst düzey görevler üstlenen Jean-Claude Baumgarten’i yönetim kuruluna bağımsız üye olarak atadıklarını açıkladı. Keresteci “Baumgarten, Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği (IATA) gibi birçok oda, kurul ve komisyonlarda başkan, üye ve yönetici olarak görevlerine devam ediyor. Biz de tecrübelerinden yararlanarak turizm sektöründeki iddiamızı artırmayı planlıyoruz” dedi.

Habertürk

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181