Özek; Bursa'nın batısına 5 yeni otel yapılacak!
Line Tv'de günlük olarak ekranlara gelen Emlak Sayfası programına katılan Divan Bursa Otel Müdürü Özkan Özek, Bursa'nın her geçen gün değer kazandığını ve bu değer artışının uluslararası otel zincirleri tarafından da yakından takip edildiğini söyledi.

Turizm ve emlak sektörünün iç içe geçen sektörler olduğunun altını çizen Özkan Özek, özellikle yabancı yatırımcıların yeni rotasının Bursa olacağını ve bu doğrultuda birçok otel markasının yeni projeleri hayata geçirmek için çalışmalar yaptığını ifade etti. Bursa'daki arap turizmi hakkında da açıklamalarda bulunan Özek, "Ortadoğu ülkelerinden kentimizi büyük bir ilgi var. Kuveyt başta olmak üzere birçok arap ülkesinin öncelikli tercihi her zaman Bursa olmuştur. Bu yaz mevsiminde karşılaştığımız yoğun talepte bunun en önemli göstergesi. Dört mevsimin bir arada yaşandığı Bursa, arapların gözdesi bir kent. Uludağ, Mudanya ve kent merkezi onlar için büyük bir keyif aracı. Otelimizde geldiklerinde de ilk sordukları şeyler Uludağ, Mudanya ve alışveriş merkezleri oluyor. Bizlerde profesyonel ekiplerimizle kendilerine yardımcı oluyoruz. Hatta zaman zaman Bursa'da gayrimenkul yatırımı noktasında dahi destek isteyen arap müşterilerimiz oluyor. Bu durum Bursa emlak sektörü içinde büyük bir önem arz ediyor. Bizler ne kadar iyi ev sahipliği yapabilirsek onlarda Bursa'da konut almak istiyor. Bursa'da satılık konut sayısı ne kadar artarsa eminim ki talepte o kadar artacaktır" dedi.

Ayrıca Bursa'nın batı yönünde büyük gelişmeler yaşanacağını ifade eden Özkan Özek, ulusal ve uluslararası çapta beş yeni otel markasının bu bölgelerde yatırım yapmak için çalışmalar yaptığını söyledi. 


Utku ÇALIŞKAN/Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181