Point Bornova AVM açılıyor!
Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri açılır kapanır ilk AVM’si olan ve Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından hayata geçirilen Point Bornova AVM, yepyeni markaları bünyesinde barındıracak. Açılmasına sayılı günler kalan AVM, İzmirliler için H&M, COS, Armani Jeans, Furla, Scotch&Soda, Kiehl’s, EA7 Emporio Armani, Vakko Wedding, Sportsoul gibi ilklere yer verirken her kesimi kucaklayan mağaza karmasıyla dikkat çekecek.

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım tarafından Bornova’da 350 milyon Dolar yatırım bedeli ile açılmaya hazırlanan Point Bornova AVM, uluslararası pek çok markayı ilk kez İzmir’e getirecek. Her kesime hitap edecek markaları bünyesinde toplamayı başaran Point Bornova AVM, lüks markaları da İzmirlilerle buluşturacak.

Point Bornova’da öne çıkacak markalar
Point Bornova AVM’de yer alacak 160 mağaza arasında İzmirlilerin merakla beklediği markalar da yer alacak. Vakko, İzmir’deki ikinci mağazasını yaklaşık 700 metrekare büyüklüğünde Point Bornova AVM’de açarken, Vakko Wedding, özel mimari konsepti ve dünyaca ünlü gelinlik markalarını birarada sunan yapısıyla düğün hazırlıkları yapanların vazgeçilmez adresi olacak.

İzmir’in en büyük Beymen mağazasının açılacağı Point Bornova AVM’de aynı zamanda Beymen’in farklı bir konsepti de yer alacak.

Point Bornova AVM’de kalite ve sürdürülebilir modayı en iyi fiyatlarla sunan İsveçli H&M, İzmir’deki ilk mağazasını açacak. H&M Point Bornova, aynı zamanda Tükiye’deki en en büyük H&M mağazası olacak. Kadın, erkek, çocuk ve markanın tüm diğer konseptlerinin yer alacağı mağazada, özel ev dekorasyon konsepti H&M Home da satışa sunulacak.

H&M grubuna ait bir diğer marka olan ve Türkiye’de sadece İstanbul’da bulunan COS markası da Point Bornova AVM ile ilk kez İzmir’de mağaza açacak. H&M’in üst segmentte konumlandırdığı COS markası, modayı değil stili ön plana çıkarmayı amaçlıyor. Ayrıca premium dünya markalarını bünyesinde barındıracak Brandy's de İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova AVM'de açacak.

Point Bornova AVM, Weekend by Maxmara, Furla gibi A plus markalara mekan sağlarken AVM içinde yer alacak EA7 Emporio Armani, Armani Jeans, KIEHL’S , Sportsoul, Scotch&Soda ve Carrefour Gourmet gibi markaları ilk kez İzmirlilerle buluşturacak.

Bu markaların yanı sıra her AVM’de yer almayan ancak Türk tüketicisi tarafından büyük talep gören Lacoste, Gant, SuperStep ve Nautica markaları da Point AVM’de alışveriş tutkunlarını karşılayacak.

MACFit ile sağlıklı fit bir dünyanın kapısını aralayabilirsiniz
AVM içerisinde yer alacak spor merkezi, dinç, zinde ve fit bir hayat hedefleyenler için uğrak noktası olacak. İşletmesi MACFit’e ait olacak spor merkezinin yanı sıra içerisinde 2 adet VIP salonu bulunan Cinemaximum, İzmir’e ilk VIP sinemayı getirecek. Sinema salonlarında daha gerçekçi görüntüler, daha büyük perde ve 360˚surround ses sistemi ile MPX özelliği de bulunuyor.

Edutainment Center’ın büyüklüğü toplam 5 bin metrekare olacak
Point Bornova AVM içerisinde yer alacak 0-12 yaş arasında tüm yaş gruplarına hitap edebilen, çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri Edutainment Center, toplamda 5 bin metrekare olacak. İlk etapta bin metrekaresinin açılacağı merkezin diğer üniteleri yavaş yavaş eklenecek. Çocuklar bu merkezde interaktif oyunlarla eğlenerek öğrenecek.

Toplam 300 bin metrekare alana kurulu, Türkiye’nin ve Avrupa’nın ilk üzeri açılıp kapanabilen alışveriş ve yaşam merkezi olacak olan Point Bornova AVM sanat, moda, müzik ve eğlenceyi bir çatı altında toplayacak. Point Bornova AVM, Kasım Ayı ortasında ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181