'Rıhtım bu yaz değişime girecek!'
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz "Verdiğimiz sözlerimizi bir bir yerine getiriyoruz" dedi. Geçen yıl Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun kararına göre, "Türkiye Deniz İşletmelerinin (TDİ) Ordu Limanındaki faaliyetlerinin sona erdirilmesine, liman alanında bulunan her türlü malzeme, araç, gereç, demirbaş taşınır malların TDİ tarafından boşaltılmasına onay verilmişti. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesine devir olan Ordu Limanı yeniden düzenlenecek.

Ordu Büyükşehir Belediyesi bu bölgeyi uygulayacağı yeni bir projeyle, seyir terasları, restoran ve gezinti alanları haline getirip halka açacak. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje ile ilgili yaptığı açıklamada, "Mahalli seçimler öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Öncelikle vatandaşlarımızın daha müreffeh şehirlerde yaşamaları için projelerimizi hızlandırdık.

Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce'nin katılımıyla protokol imzaladık. Yine kıyı kenar çizgisinin ihlal edildiği bölgelerde plajları halkın kullanımına açtık ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdi ise Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı ile Ordu Limanı Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. Bu alanı da halkın kullanımına açacağız. Bu proje bizim seçim beyannamemizde 'Ordu Kıyı Düzenlemesi' şeklinde yer alıyordu. Ben Ordu Limanı'nın devri konusunda Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'na, Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese Ordulu hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Ordu Olay Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181