Sakarya Erenler'e yeni yaşam merkezi!
Aralık 2015'te ihale süreci tamamlandıktan sonra hemen inşaatına başlanan Yaşam Merkezi projesi hızla ilerliyor. Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk adeta şantiye şefi gibi prestijli projesinin her alanını takip ediyor. Erenler Yaşam Merkezi'nin içerisinde bay bayan yüzme havuzları, sentetik buz pisti, hamamlar, saunalar, fitnes salonlan, çocuk eğlence alanları, tenis kortu, bowling salonu ve kafeteryalar yer alacak. Başkan Öztürk konuyla alakalı yaptığı açıklamada, " Spor, eğlence ve dinlenme açısından cazibe merkezi haline gelecek olan yaşam merkezi projemiz kısa süre içerisinde sadece Erenlerlilere değil tüm Sakaryalı vatandaşlanmızınhizmetinesunulacak şimdiden hayırlı olsun" dedi.

BÖLGENİN EN BÜYÜĞÜ
Erenler Belediyesi tarafından hayata geçirilecek bölgenin en büyük yaşam merkezi 10 bin metrekare inşaat alanı olacak. Birçok etkinliğin aynı anda yapılabileceği merkezin en dikkat çekenaynntısıise detaylar. Yüzme havuzunun üzeri çelik konstrüksiyon ve yanlan açılır kapanır cam sistemi ile inşa edilecek. Su kaydırağı ve terastaki güneşlenme alanları ile fonksiyonel bir havuz yapılacak Yaşam merkezindeki havuz sayesinde adeta deniz ilçeye gelmiş olacak.

'İŞİMİZ HİZMET GÜCÜMÜZ MİLLET'
Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, etap etap hayata geçirdikleri projeler ile vatandaşa hizmet ettiklerini belirterek, "Erenler bu kentin yeni vitrini olacak dedik. Kentsel Dönüşüm projemiz ülkeye rol model oldu. Yaşam Merkezimiz ile yine farklılığımızı göstereceğiz. Erenler 'deyaşayan herkes hizmetin en kalitelisini hak ediyor. Bizler de elimizden geldiğince günü kurtaran değil geleceği şekillendiren projelere imza atıyoruz İşimiz hizmet gücümüz millet" şeklinde konuştu.

Sakarya Halk Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181