Sakarya Erenler yeniden doğuyor!
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Erenler'e bağlı Küçükesence, Hasanbey ve Yazılı Mahalleleri Muhtarları Lütfü Tetik, Aydın Çelik ve Şaban Süleyman'ı makamında ağırladı. Görüşmede, Erenler'de hayata geçirilen projeler konuşuldu.

İki ilçeye 100 milyonluk yatırım

'Şehir Senin İçin Yenileniyor' sloganıyla Sakarya'da asfalt atağı başlattıklarını belirten Toçoğlu, "Asfalt işlemlerinin yanı sıra, Erenler bölgesi için planladığımız ciddi altyapı yatırımlarımız da mevcut. Bu bölgemizde 1999 depreminde zarar gören ve artık ihtiyacı karşılayamayan içmesuyu hatları ve şebekeler yenilenecek. Serdivan'da da benzer çalışma yapacağız. Bu iki ilçe için 100 milyonluk yatırım öngörüyoruz" dedi.

'Yeni bir Erenler doğuyor'

Erenlerdeki İçmesuyu hattı projesinde ihale sürecinin tamamlandığını duyuran Toçoğlu, "Erenler'in içmesuyu kalitesini inşallah en kısa süre içerisinde uzun yıllar güvence altına almış olacağız. Büyükşehir olarak bizim yeni yol çalışmalarımız, asfalt hamlelerimiz, dev altyapı yatırımlarımız, spor hizmetlerimiz, yaşam alanlarımız, esnafa dönük projelerimiz; Erenler Belediyemizin ise kentsel dönüşüm, sosyal belediyecilik ve daha birçok başlıktaki hizmetleriyle artık yeni bir Erenler doğuyor" ifadelerini kullandı.

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181