Sakarya'da kentsel dönüşüm ziyaretleri devam ediyor
Sakarya Müteahhitler Birliği Başkanı Murat Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir'i ziyaret etti.

Başkan Murat Bayrak ve Yönetim Kurulu Üyeleri, SAÜ Rektörü Elmas'ı makamında ziyaret ederek şehrin ve müteahhitlerin sorunlarına dair birçok konuda fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette, kentsel dönüşümün Sakarya'nın marka bir şehir haline gelmesi için çok önemli bir adım olduğunun altı çizildi.

AGDAŞ'a sıkıntılarını anlattılar

Murat Bayrak ve yönetimi daha sonra Adapazarı Gaz Dağıtım A.Ş (AGDAŞ) Genel Müdürü Kenan Demir'i makamında ziyaret ederek müteahhitlerin yaşadığı sıkıntıları dile getirdiler. Bayrak, Sakarya Müteahhitler Birliği Üyeleri'nin sorunlarına her kurum ve kuruluşun hassasiyetle yaklaşması gerektiğine işaret etti. AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir de, "Notlarımızı aldık, üyelerinizin sorunlarının ivedilikle çözülmesi, gereken adımların atılması ve yaşanan sorunların tekrar etmemesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" diyerek Müteahhitler Birliği ı yönetimine ziyaretleri nedeniyle teşekkür etti.

Adapazarı Akşam Haberleri Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181