SKYCITY Denizli'de hızla yükseliyor!
Denizli’nin kalbinde, iş yaşamını uluslararası standartlarda bir ortama taşıyacak SKYCITY projesinin inşaatı hızla devam ediyor. 2017’de hizmete girdiğinde kentin yeni cazibe merkezi olacak SKYCITY’de ofislerin 3’te 1’i satıldı bile.

Gelişmiş sanayisi, güçlü şirketleriyle Türkiye ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan iller arasında yer alan Denizli, modern çağın ileri mimarlık ve mühendislik teknolojileriyle donatılmış yeni iş merkezine kavuşuyor. Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde sadece Türkiye’de değil dünyada öncü rol üstlenen Global Yatırım Holding’in iştiraki Pera GYO A.Ş. tarafından inşa dilen SKYCITY, Denizli’nin yeni cazibe merkezi olacak. Şehrin ilk ve tek yüksek katlı “yeni nesil” ofis projesi SKYCITY’nin henüz 5 ay önce başlayan inşaatında 6. kata ulaşıldı.

Metrekaresi 3 bin 504 TL
Sadece Ege’nin değil Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında yer alan Denizli’nin uluslararası standartlardaki modern ofis projesi SKYCITY satışa çıktığı günden bu yana yoğun ilgi görüyor. İlk blok inşaatı 2017 Nisan ayında tamamlanacak projedeki ofislerin 3’te 1’i tamamen satıldı. Metrekaresi 3 bin 504 TL olarak belirlenen ofisler 205 bin TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Yüzde 50 peşin 24 ay vade ve 0 faizle satın alma imkânı sunuluyor.

Özel imkanları ve kaliteli servisiyle fark yaratacak
Yüksek kalitesi ve özgün detaylarıyla fark yaratacak SKYCITY, Denizlili işadamlarının alışkanlıklarını değiştirecek.

SPOR SALONU: Yoğun iş hayatında spor yapma fırsatı bulamayanlar için üyelik sistemiyle harika bir fırsat sunan spor salonunda aynı zamanda sauna ve buhar odası bulunuyor.

CONCIERGE: Toplantı odası ikramlarından uçak bileti, iş seyahati veya tatil rezervasyonları gibi pek çok hizmetin takibiyle concierge sistemi, uygun bir bedel karşılığı ofis hayatını kolaylaştıracak.

7/24 GÜVENLİK: Ofisler günün her saati Skycity’nin sağladığı güvenlik sistemi ile korunuyor.

ÖZEL TOPLANTI ODALARI: Sayısız ayrıcalıklarla dolu ve farklı büyüklüklere sahip teknolojik toplantı odaları, saatlik kiralama sistemiyle, ihtiyaca uygun seçenekler sunuyor.

VİDEO KONFERANS: Kalabalık toplantı grupları için teknolojik alt yapı ile donatılmış video konferans odaları çalışanları ve misafirleri ağırlamaya hazır.

EĞİTİM ODASI: Son teknolojiye sahip eğitim odaları saatlik kiralama yoluyla personel eğitimleri sırasında ihtiyaç duyulacak her şeyi sunuyor.

SHOWROOM: Ürünler sergilenmek istendiğinde, showroom hizmeti alınabilecek.

SERVİS ODASI: Projeksiyondan yazıcıya kadar her türlü mobil ekipman kiralama imkanı ile ofis hayatını kolaylaştıracak çözümler sunuyor.

ARŞİV: Arşiv kiralama sistemiyle her türlü bilgi ve doküman istenen süre boyunca arşivlenebiliyor.

EĞLENCE ODASI: Bilardodan satranca, oyun konsollarından darta, güne eğlenceli bir mola vermek istendiğinde eğlence odası hazır.

İLK YARDIM: İlkyardım bölümü sağlıkla ilgili acil ihtiyaçlar doğrultusunda hizmet veriyor.

COPY CENTER: Kağıt ve kırtasiye gibi ofis ihtiyaçlar hızlı ve güvenilir şekilde temin için Copy Center hizmeti iş başında.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181