Uşak'ta Dokuzsele Deresi Islah projesi hız kesmeden devam ediyor!
Uşak Belediyesi'nin projeleri arasında yer alan Dokuzsele Deresi Islah Projesi hız kesmeden devam ediyor. Kısa sürede bitirilmesi ön görülen projeyle kentin yeni yaşam alanlarının ortaya çıkarılması hedefleniyor.

SONA DOĞRU YAKLAŞTIK
"İlimizin gerdanlığının vücut bulması adına son adımları atıyoruz" diyen Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kent içi çalışmalara Burma Cami civarında başlandığını müjdeledi. Cahan şunları kaydetti: "Uşak'ın mega projelerinin de ilerlemesi adına üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Bunlardan birisi de Dokuzsele Deresi Islah Projesidir. Artık Uşak'ın merkezinde kötü ve çirkin görüntüleri görmeyeceğiz. Kısa sürede kent merkezindeki çalışmaları da bitirerek yeni yaşam alanlarının çıkmasını sağlayacağız." Projenin Kentsel Dönüşüm Projesine ayrı bir hava katacağına işaret eden Cahan, "Kentsel Dönüşüm Projesi de son aşamalara geldi. Bu projemiz de kısa sürede bitecek. Projemiz kentsel dönüşüme ayrı bir hava katacak" diye konuştu.

Akşam Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181