Yalova Thermal Palace'a Arap ilgisi!
Mütekabiliyet Yasası sonrası Türkiye'deki konutlara yoğun ilgi gösteren Araplar, devre mülk ve Marmara Bölgesinin en kapsamlı otel projesi olarak tasarlanan Yalova Thermal Palace'ın tamamlanan ilk etabından yerlerini alarak kullanıma başladı.

Akdeniz ve Ege bölgesinde deniz, İstanbul'da kültür, Karadeniz'de yayla ve Uludağ gibi bölgelerde kış turizmini keşfeden Araplar, şimdi de Yalova'da termal turizmle ilgilenmeye başladı. Turist olarak sağlık turizmiyle yetinmeyen Arap yatırımcılar, 15 günlük periyotlarla kullanılabilen devre mülkler yerine, daha uzun ve kapsamlı kullanımları göz önüne alarak daire yatırımı yapmaya başladı. Yalova'nın Akköy ilçesinde Karaderili Grup tarafından yapılan projenin apart etabı tamamlandı ve hak sahiplerine teslim edildi. Projeden kat kat alım yapan Arap yatırımcıların olması dikkat çekti.

Yeni Akit


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181