3. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı, bugün İzmir'de gerçekleşecek!
Türkiye'nin çehresini değiştiren kentsel dönüşüm projesi İzmir'de masaya yatırılıyor. Sabah gazetesinin ev sahipliği yaptığı 3. Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı, bugün İzmir' de gerçekleşecek. Kurultaya Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, Konutder Başkanı Altan Elmas ve GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin'in yanı sıra çok sayıda bürokrat ve sektör temsilcisi katılacak. Kurultayda afetlere dayanıksız binaları modern ve güvenli yaşam alanları haline getiren kentsel dönüşüm, yetkili isimlerle ele alınacak.

DEPREM BÖLGESİNE ÇÖZÜM
Moderatörlüğünü Sabah Gazetesi Ankara Temsilcisi Okan Müderrisoğlu'nun yapacağı "Deprem ve Kentsel Dönüşümde Doğru ve Yanlışlar" başlıklı oturumda Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedat Gürgen, GYODER Başkanı Feyzullah Yetgin, Konutder Başkanı Altan Elmas, TOKİ Kentsel Yenileme Daire Başkanı Uğur İnan ve Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek deprem bölgesi Ege'de kentsel dönüşümü masaya yatıracak. Sabah Gazetesi yazarı Dilek Güngör'ün moderatörlüğünde gerçekleşecek "Tarihi ve Gecekondulaşan Merkezlerde Kentsel Dönüşüm" başlıklı oturuma da Türkerler Holding Genel Koordinatör Attila Sezgin, İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil ve Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir katılacak.

3 İLDE DAHA YAPILACAK
Türkiye'de kentsel dönüşümle ilgili farkındalık yaratmak isteyen Sabah gazetesi, İzmir'in ardından Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nı Kayseri, Antalya ve Ankara'da yapacak.

Seda Tabak / Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181