Era Yapı dönüşüme yeni bir boyut kazandıracak!
İnşaat sektöründe, Mtb inşaat,Mtb Taahhüt, Mtb Mimarlık olmak üzere 3 şirketi ile proje geliştirmeden uygulamaya onlarca projeye imza atan Mimar Baran Karakaş ile, uluslararası markaların yurt içi ve yurt dışı mimari dekorasyon ve uygulama alanında faaliyet gösteren Nish 34 Mimarlığın Yönetim Kurulu üyeleri Mimar Önder Yıldırım ve Restoratör Mimar Burcu Dülgeroğlu Yıldırım'ın kurucusu oldukları Era mimarlık kentsel dönüşüme yeni bir boyut kazandıracak.

Aynı cadde ve sokak üzerinde projelerin mimari ve plan olarak özgünleşemediği ve projelerin standart hale geldiği sektörde, mimari yönden modern ve kullanım alanı açısından fonksiyonel projelere imza atacak olan Era Yapı, kurucularının uzun yıllara dayanan sektör tecrübesinin ışığında projelerine yön verecek.

Mimar Baran Karakaş; "Era Yapı her iki kurumun uzun yıllara dayanan sektör tecrübesinden güç alıyor"

Her iki şirketin bu zamana kadar sektörde yaptığı projelere değinen Mtb Proje yönetim Kurulu Başkanı Baran Karakaş " Era Yapı yeni kurulan bir kurum fakat kurucularının sektör tecrübesini düşündüğümüzde aslında çoğu şirketten proje geliştirme ve uygulama alamnda daha fazla tecrübe sahibi. Ben bu zamana kadar proje geliştirme ve uygulama konusunda onlarca proje gerçekleştirdim. Era Yapı kurucularımızdan Mimar Önder Yıldırım ve Mimar Burcu Dülgeroğlu Yıldırım sektörümüzün önemli isimlerinden. Nish 34 kurumsal yapısı ile ulusal ve uluslararası markaların mimari proje ve uygulamalarım gerçekleştiriyorlar. Bir güç birlikteliği oluşturduk. Eğitimini aldığımız ve tecrübe sahibi olduğumuz inşaat sektöründe özgün ve fonksiyonel olan, sadece bugün değil gelecekte de örnek olacak niteliklere sahip projeler geliştireceğiz" dedi.

Mimar Burcu Dülgeroğlu Yıldırım; "Dönüşüm projelerine ilham olacak projelere imzamızı atacağız"

Henry Ford'un "Kalite, kimse bakmadığında da, doğru olanı yapmaktır..." sözünü hatırlatarak başlayan Nish34 Mimarlık Yönetim Kurulu üyesi Burcu Dülgeroğlu Yıldırım" sektörümüzde geride bıraktığımız 6 yılda basit detaylara bile büyük özen göstererek, mimariyi çözüm odaklı bir sanat olarak gördük. İşin bütününe sadık kalarak her detayı en ince ayrıntısına kadar planlayıp uluslararası markaların çözüm ortağı olduk. Kentsel dönüşüm projeleri de, zaten uzun zamandır içerisinde olmak istediğimiz, kendimize l " Baananl mimari anlamda güvendiğimiz bir alan. nH^^ Kentsel dönüşüm projelerini, dönüşümün ana hedefine bağlı kalarak, modern, kaliteli daha yaşanabilir çevreler yaratma yaşanabilir çevreler yaratma ve daha güvenli yapılara sahip olma amacı ile ele alınması gerektiğini düşünüyorum. Bu doğrultuda Era Yapı oluşumu ile, düşünülmeyen, hayata geçirilemeyen ve her biri içinde bulundurduğu özellikleri ile diğer projelere ilham verecek projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz" dedi.

Mimar Baran Karakaş "Kentsel dönüşüm fırsatı ticari kaygılara feda edilmemeli"

Kentsel dönüşüm yasasına doğru bakış açısı ile bakmak gerekir diyerek sözlerini sürdüren Mimar Baran Karakaş" Kentsel dönüşüm yasası Türkiye için büyük bir fırsat. Ama ben ancak doğru bakış açısına sahip olunursa bir fırsat olacağı kanaatindeyim. Bugün gerçekleştirilen dönüşüm projelerini incelediğimizde çoğunun ticari kaygılara dönük olarak geliştirildiğini görüyoruz.. İkinci bir dönüşüm fırsatımızın olmayacağını bilmemiz gerek. Bu yüzden de geliştirilen dönüşüm projelerinin bilinçli ve planlı bir şekilde, çevre ve insan faktörü göz ardı edilmeyerek, insanların tüm ihtiyaçlarını eksiksiz karşılayacak şekilde oluşturulmalı. Biz Era Yapı olarak bu bilinç ve hedef doğrultusunda proje geliştirerek dönüşüme yeni bir yön vereceğiz." dedi.

Mimamr Önder Yıldırım " Dönüşümde oluşan klişe standartları yeniden ele alarak, dönüşüme yüksek standart kazandıracağız"

Nish34 Mimarlık olarak 2011 yılından ele alarak, mimari, iç mimari, konsept tasarım, anahtar teslimi uygulama hizmetleri vermek amacı ile faaliyet gösteriyoruz." diyen Nish34 yönetim kurulu Üyesi Mimar Önder Yıldırım "Bu zamana kadar parekende, konut,of is, showroom olmak üzere Türkiye'nin birçok önde gelen markalarına hizmet verdik. İnşaat sektöründe tasarım ve uygulama alanındaki bu tecrübe ve birikimimizi kentsel dönüşüm projelerine taşıma adına Era Yapı' yi Mtb Mimarlığın Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Baran Karakaş ile birlikte kurduk. Amacımız dönüşüm projelerinde şuan oluşturulan standart çizginin üzerinde, gerek tasarımı gerekse ' uygulaması ile farklı projelere imza atmak. Her iki kurumun tecrübesi ile dönüşüm projelerine yeni bir boyut kazandıracağımıza inanıyorum" dedi.

Sabah Ek Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181