Kumluca'da kentsel dönüşüm başladı!
Kumluca'nın en eski yerleşim merkezlerinden olan, Eski Cami Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmalarında imarsız ve altyapısı bulunmayan binaların yıkımına başlanıldı. Kumluca Belediyesi ekiplerinin de vatandaşlara yardımcı olduğu çalışmalar sonunda, mahallenin altyapısı tamamlanmış modern bir hale getirilmesi planlanıyor. Eski Cami Mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı ve vatandaşlarla sohbet etti. Eski Cami Mahallesi'nin ilçenin en eski yerleşim yerlerinden olduğunu ifade eden Çetinkaya, mahallenin daha önce Demirciler sokak bölgesinde kentsel dönüşüm çalışmalarının başladığını, şuanda da Ormanyolu sokakta kentsel dönüşüm çalışmasının yürütüldüğünü söyledi.

Çalışmalar kapsamında mahallede bulunan altyapısı eksik binaların vatandaşların rızası ile yıkıldığını kaydeden Çetinkaya, "Bu çalışmalar sonunda mahallemizde modern, altyapısı tamamlanmış yapılar yapılacak. Belediye olarak bizde çalışmalar tamamlandığında mahallemizin yollarını sıcak asfalt yapacağız. Böylece ilçemizin en atıl durumdaki yerleşim yeri Eski Cami Mahallemiz, modern ve altyapısı tamamlanmış yapılarıyla ilçemizin en önemli yerleşim yeri olacak" dedi. Eski Cami Mahallesinde yürütülen kentsel dönüşüm çalışmalarında yardımcı olan vatandaşlara teşekkür eden Çetinkaya, belediye olarak kendilerinin de vatandaşlara yardımcı olduklarını bildirdi.

Antalya Ekonomi Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181