Özhaseki, 'Ülke genelinde dönüşüm için 2,5 milyar harcandı!'
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2017 bütçesinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda milletvekillerinin sorularını yanıtlayan Bakan Mehmet Özhaseki, "Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında ülke genelinde 1 milyar 400 milyon lirası kira yardımı olmak üzere, toplam 2 milyar 500 milyon lira kaynak kullanılmıştır" ifadelerini kullandı.

GÜNDEMİMİZ 'YOĞUNLUK ARTIŞI'
Özhaseki, son günlerde gündemlerinde 'yoğunluk artışı' olduğunu belirterek, bu konuda bir çalıştay düzenleme kararı aldıklarını da açıkladı. Özhaseki, "Bu belki Sivas'ın bir ilçesinde kurtarabilir ama istanbul için bundan büyük felaket olamaz. 15 milyon insan yaşarken bu mantıkla gidersek 30 milyona çıkacağız. Yollar, yeşil alanlar, sosyal donatılar aynı. insanlar, araçlar iki misline çıkacak, daha sonra hayat çekilmez hale gelecek. Belki son günlerdeki benim tek gündem maddem bu" dedi.

Akşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181