Roman vatandaşlara dönüşümde bahçeli ev!
Roman vatandaşlara bahçeli ev müjdesi... Evleri kentsel dönüşüme giren Roman vatandaşlara yönelik olarak geliştirilen formül ile yeni yapılacak konutlar müstakil ve bahçe tarımına uygun olarak inşa edilecek. Hükümet Roman vatandaşların yaşam şartlarının iyileştirilmesi konusundaki adımlarını hızla sürdürüyor. Bu kapsamda Roman vatandaşların yaşam biçimleri ve talepleri dikkate alınarak özgün konut projeleri geliştirilecek.

YAŞAM TARZINA UYGUN
Öncelikle konutları kentsel dönüşüm kapsamına giren konutların yerine yapılacak yeni konutlarda Roman vatandaşların yaşam tarzları ve beklentileri de dikkate alınacak. Bu kapsamda bahçe tarımına uygun ve müstakil konut yapılması planlanıyor.

2018'de başlıyor
Edinilen bilgiye göre, önümüzdeki yıldan itibaren yeni konut yapımlarının başlaması planlanıyor. Konuyla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, yerel yönetimler ve TOKİ ortak çalışma yürütecek.

Akşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181