Fikirtepe'de yarım kalan dönüşüme Kiptaş devam edecek!
İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi hakkında Kiptaş açıklama yaptı. Kiptaş tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, İller Bankası A.Ş. ve KİPTAŞ arasında imzalanmış olan 24.10.2016 tarihli ‘6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun Kapsamında Yapılacak Uygulamalara İlişkin İşbirliği Çerçeve Protokolü’ ile ek Protokoller kapsamında imzalanan sözleşmeler doğrultusunda Fikirtepe bölgesindeki VARTAŞ ve ANKA firmalarının sözleşme adalarındaki Kentsel Dönüşüm işleminin uygulaması KİPTAŞ tarafından yapılacaktır. Konuya ilişkin detaylı bilgiler; Dumlupınar Mah. Mandıra Cad. Yıldırım Sok. No: 55 Fikirtepe/Kadıköy/İSTANBUL adresindeki Satış Ofisinden alabilirsiniz. 

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
harun büyük 5 yıl önce

kiptaş devam etmeyecekmiş yalan haberlere inanmayın

banner182

banner181