Kiptaş Pendik Dolayoba projesi ne zaman teslim?
Kiptaş imzası ile hayata geçirilecek olan Kiptaş Pendik Dolayoba projesi teslim tarihi 2019 yılının 3. çeyreği olarak planlanıyor.

4 adet görevli dairesininde yer alacağı Kiptaş Pendik Dolayoba projesi 23.273,53 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek. 345 araç kapasiteli kapalı otoparkların blokların zemininde konumlanacağı Kiptaş Pendik Dolayoba projesi yaklaşık olarak 48 milyon TL'lik yatırım bedeli ile hayata geçirilecek.

İstanbul Pendik'te​8,12 ve 13 katlı bloklardan meydana gelecek olan Kiptaş Pendik Dolayoba projesi 5 adet ikiz olmak üzere toplam 10 adet bloktan oluşacak. Toplam inşaat alanı, 54.173,37 metrekare olan Kiptaş Pendik Dolayoba projesinde 234 adet 2+1 konut, 98 adet 3+1 konut bulunması planlanıyor. Kiptaş Pendik Dolayoba projesi 322 konuttan oluşacak.

Kiptaş Pendik Dolayoba projesi fiyat? Tıklayınız.

Kiptaş Pendik Dolayoba projesi nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181