Kiptaş'tan orta gelirliye Pendik'te yeni proje!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki Kiptaş, Pendik Dolayoba'da yeni bir projeye başlıyor. Orta gelir grubuna hitap edecek proje, Kiptaş'ın memur konutları kapsamına da girebilir. Daha önce Pendik, Hadımköy ve Bahçeşehir'de memurlara yönelik konut yapacağını açıklayan Kiptaş'ın Genel Müdürü İsmet Yıldırım, yeni projeyle ilgili olarak, "Uygun bir proje olacak, orta gelir grubuna hitap edecek. Memurlar da proje kapsamında olabilir, henüz belirlenmedi" dedi Kiptaş'ın Pendik Dolayoba'da başlayacağı yeni proje 322 konuttan oluşuyor. Toplam büyüklüğü 23 bin 273 metrekare olan arazide 5 adet ikiz olmak üzere toplam 10 adet blok inşa edilecek. Projedeki 332 konutun 234'ü 2+1, 98'i 3+1 konut olarak planlanıyor.

860 kişilik proje
Tamamen konut olarak planlanan projede, ticari ünite de yer almayacak. Yatırım bedeli 47.7 milyon lira olan projenin satış ve inşaat çalışmaları önümüzdeki dönemde başlayacak. Projede yaşamın 2019'da başlaması hedefleniyor. Pendik'in konut bölgesinde yükselecek projenin çevresinde Kartal H Tipi Kapalı Cezaevi bulunuyor. Ayrıca projenin tam karşısında Aydos Ormanı yer alıyor. Orman manzaralı yükselecek proje, Ömerli Barajı'na da yakın konumda bulunuyor. Projenin inşaat aşamasında işçi ve mühendis olmak üzere toplam 300 personel istihdam edilmesi planlanıyor. Projesi tamamlandığında 860 kişiye ev sahipliği yapacak.

Vatan Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181