Kırıkkale Keskin TOKİ konutlarında ikinci etap heyecanı!
Keskin​ Belediye Başkanı Dede Yıldırım törende yaptığı konuşmada, "Burada 45 dönüm yer tespit ettik. Kaymakamımız ile görüşerek Milli Emlak'a arsayı devrettik. Bu sayede TOKÎ yapıyoruz. 128 konutluk talep oldu, iş yeri, market park ve cami de olacak 14 ay gibi kısa bir sürede burası bitecek" dedi. AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürkiseson çalışmalarla tarım memleketi olan Keskin'e 50 bin tonluk silo kazandıracaklarını belirtti. Öztürk "Kırıkkale'nin yatırımcı çekememe nedeni, doğal gaz sorunu. Bunun için görüşmeler var bu doğal gazı sanayi başta olmak üzere Keskin'e getirmek istiyoruz. En önemli sorun iş sorunu. Yeni iş sahaları kurulup gençleri burada tutmalıyız. Su önemli bir sorun iller bankası ile görüşmeler yaptık" dedi.

Kırıkkale Valisi Mehmet fiker Haktankaçmaz da konuşmasmda, "Bu tür yatırımları gördükçe insan gururlanıyor. Bu yatırımlar hem bu ülkenin mimarlarına ilimize katkı sağlayacak eserler Keskin'in tarihi geçmişi bölge açısından önemli bir yer olmuş bu tür yatırımlar önemli. Keskin'in Kırıkkale'nin kalkınması için önemli işler FETÖCÜ hainlerin darbe girişimi hiçbir yatırımın aksamasına engel olmadı yatırımlar devam ediyor" diye konuştu.

Posta Ankara Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181