Kırklareli Üsküp'te 144 toplu konutun ihalesi yapıldı!
BeldemizdeToplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yapılacak olan 144 adet toplu konutun ve 1 adet sosyal tesisin yapım ihalesi 16 Ağustos 2017 tarihinde gerçekleştirildi. Yapılan ihaleye 6 firma teklif verirken, ihale konusu iş en uygun teklifi veren Güras Müh. Mim. Müş. Mak. İnş. Taah. Tur. Dan. San. ve Tic. Ltd. Şti.’ nin uhdesinde kaldı.

TOKİ konutları hakkında bir açıklama yapan Belediye Başkanımız Hüseyin Kasap; “TOKİ konutlarında adım adım ilerlemeye devam ediyoruz. Son olarak 16 Ağustos 2017 tarihinde, konutlar ve sosyal tesisin ihalesi gerçekleştirildi. Mevzuat gereği beklenmesi gereken sürenin sonunda TOKİ ile yüklenici firma arasında sözleşme imzalanacak ve yer teslimi yapılacak. Yer tesliminin ardından yüklenici firma tarafından konut alanında gerekli çalışmalara başlanacak. Yapılan ihalenin ve yapılacak olan konutların Beldemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Üsküp Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181