Kırklareli Kavaklı TOKİ projesinde sona gelindi!
Kavaklı Belediyesi toplu konut projesinde sona gelindi. Kavaklı Belediyesi'nin konu ile ilgili yaptığı açıklamada; heyecanla beklenen TOKİ Projesi görüşmelerinde son çalışmaların gerçekleştirildiği dile getirildi. TOKİ proje sorumluları Mimar Ahmet Temiz ve İnşaat Teknikeri Alt Yapı Sorumlusu Samet Yıldırım çalışmaları tamamlanmak üzere olduğu belirtirken kurgulanan proje ile konutların yanı sıra, çocuk oyun alanlan, otopark ve yeşil alanlan ile tüm sosyal ihtiyaçlara yanıt verecek bir yaklaşımla projelendirilmelenn yapıldığı kamuoyuyla paylaşıldı. "Çalışmalarda Son Noktaya Gelindi" Belde halkına şimdiden hayırlı olmasını dileklerinden bulunan Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemır, gerçekleştirilen TOKİ Projesi'nın başarılı bir şekilde yürütüldüğünü aktardı.

Proje dahilinde ki çalışmalarda son noktaya gelindiğini söyleyen Başkan Koşdemır, konutlarda refah ve konforlu yaşam alanları oluşturulduğunu sözlerine ekledi. Bununla birlikte TOKİ Projesi'nde modern kentsel öğelerin her ayrıntıda ön planda tutulduğunu belirten Başkan Koşdemir, Kavakh'da vatandaşların ıhtjyaçlannın karşılanması adına çalışmaların titizlilikle yapıldığına dikkati çekti. Son olarak bir yerde gelişimin ve değişimin hizmet odaklı çalışmalardan geçtiğini sözlerine ekleyen Başkan Koşdemir, TOKİ Projesi'nın Kavakh'da birçok vatandaşın yüzünü güldüreceğini dile getirdi. 

Önadım Gazetesi

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181