TOKİ Kırşehir Akpınar'da 141 konutun ihalesin yaptı!
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Kırşehir’in Akpınar İlçesi’nde inşa edilecek 141 konutun ihalesi yapıldı.  22 Haziran, Perşembe günü gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.

Yöresel mimari konseptli projede yükseklikleri zemin+3 olan konutların 109’u 2+1 ve 32’si ise 3+1 planında tasarlandı. TOKİ, her şehrin kendi mimarisine, kendi kültürüne, kendi değerlerine, coğrafi özelliklerine uygun yaşam alanları oluşturulmasına öncelik veriyor

Akpınar’da da geleneksel mimarinin modernize edildiği bir anlayış hâkim kılındı. Bina cephelerinde yöreye özgü taş kaplamalar, ahşap görünümlü inşaat elemanları, taş söveler, dekoratif büyük pencereler kullanılarak farklılık yaratılmaya çalışıldı.

TOKİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Feride yildirim 6 yıl önce

Nezaman çekiliş

Avatar
Feride yildirim 5 yıl önce

Yeni yapilan tokide neden örnek dayre göztermiyorsunus ev aldik ıçini merak ediyorum

banner182

banner181