Akkurt Royal City İletişim!
Kocaeli İzmit'te Akkurt Grup tarafından yükselecek olan Akkurt Royal City projesi açık adresi şu şekilde; Yahyakaptan Mahallesi Okyanus Cad. No:13 Doğa Koleji Yanı İzmit / KOCAELİ

Akkurt Royal City projesi Sabancı Grubu'na ait 80 dönümlük orman içinde yer alıyor. 8 bloktan ve 130 konuttan 23 bin metrekarelik alanda oluşan Akkurt Royal City projesinde tüm daireler akıllı ev sistemine sahip.

SPA, Türk hamamı, fitness ve çeşitli spor alanları bulunan Akkurt Royal City projesinde ailenizle vakit geçirebileceğiniz yürüyüş parkurları, hobi bahçeleri ve çocuk oyun alanları da bulunuyor. Akkurt Royal City projesinde kapalı otoparktan dairelere asansörle ulaşım sağlanıyor. Her dairenin minimum 4 metrekare kapalı kileri bulunan Akkurt Royal City projesi lüks konut ihtiyacını karşılıyor.

Akkurt Royal City nerede? İşte lokasyonu...​ tıklayınız

Akkurt Royal City teslim tarihi! tıklayınız.

Akkurt Royal City fiyat! tıklayınız.

Akkurt Royal City İletişim!
Web: www.akkurtroyalcity.com
Adres:Yahyakaptan Mahallesi Okyanus Cad. No:13 Doğa Koleji Yanı İzmit / KOCAELİ
Telefon:0262 311 30 00

Meltem Ekinci / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181