Gölcük Yalı Evleri 3 ay sonra hizmete girecek!
Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarihi koridor projeleri kapsamında gerçekleştirilen çalışmaların bir ayağı olan tarihi Değirmendere Yalı evleri inşaat yapım işini yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Ellibeş tarafından yapılan Yalı Evleri inşaat çalışmaları denetimlerinde, Belediye Koordinatörü Nihat Abis ve Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman da hazır bulundu.

'3 AY SONRASINDA HİZMETE KAVUŞACAK'
Gölcük'ün tarihi değerini gün yüzüne çıkaracak tarihi Yalı Evleri çalışmalarıyla ilgili Başkan Ellibeş, "Aslına uygun inşa ettiğimiz 12 adet tescilli binalar ile ilgili yapım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Kültürel ve sanatsal etkinliklerin yapılacağı bu alanda aynı zamanda seramik müzesi, el sanatları müzesi, ahşap heykel müzesi, cafeler, butik oteller, otantik bahçeler yer alacak. Bununla beraber tarihi dokuyu içeren vakıfların sorumluluğundaki camiinin tarafımızdan yapılmasıyla Yalı Evleri bir bütünlük içerisinde yaklaşık 3 ay sonrasında hizmete kavuşacak" dedi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yalı Evleri'nde incelemelerde bulundu. Başkan Ellibeş, "Yalı Evleri yaklaşık 3 ay sonrasında hizmete kavuşacak" dedi.

Gölcük Postası

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181