İzmit Kapanca'ya butik otel yapılıyor!
İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’nu makamında misafir etti. Başkanların buluşmasında İzmit Belediyesi’nin Kocaeli Sanayi Odası ile yürüttüğü ikinci butik otel projesiyle ilgili değerlendirme yapıldığı kaydedildi.

Herkese Görev Düşüyor
İzmit’in turizm şehri olması yolunda belediyelerin dışında diğer kurum ve kuruluşların da desteğinin olması gerektiğini belirten Başkan Doğan “İzmit’te onlarca tarihi hamam, cami, çeşme ve konağı restore ettik. Turizm kenti İzmit hedefimizde artık belli noktaya ulaştık. Tarih Koridoru Projesini neredeyse tamamladık. Proje kapsamında Kapanca Sokak’ta istimlaklar yaparak restorasyonlar gerçekleştirdik. Tarihi yapıların restorasyon süreçlerinde Valiliğimiz başta olmak üzere şehrimizdeki kurumlar da destek oldu. Sanayi Odası da destek olan kuruluşlarımızdan. Birlikte Kapanca Sokak’ta ikinci bir butik oteli şehrimize kazandıracağız” dedi. KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu da tarihi değerlere sahip çıkmanın görevleri olduğunu belirterek “bu konuda İzmit Belediye Başkanımızın heyecanı hepimize teşvik oluyor” şeklinde konuştu.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181