İzmit Sepetçi'de köy konağı ve köy müzesinin temeli atıldı!
Şimdiye kadar mahalle ve köylere 20’den fazla konak kazandıran İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın isteği ile merkeze 5 kilometre uzaklıktaki Sepetçi’ye de konak ve köy müzesi yapılıyor.

Sepetçi konağı ve köy müzesinin temeli düzenlenen törenle atıldı. Temel atma törenine Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, belediye meclis üyeleri, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Yeğnidemir ve Güray Oruç, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Sepetçi Muhtarı Necdet Çetin ile çok sayıda vatandaş katıldı.

KÖY MÜZESİ İLK OLACAK
Konak ve köy müzesinin temel atma töreninde konuşan Sepetçi Muhtarı Necdet Çetin “ en büyük mahalle konağının bizim köyümüze yapılacak olmasından büyük gurur duyuyoruz. Konağın yanında müzemiz de olacak. Köylerimize yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dedi.

İZMİT BELEİDYESİ KÖYLERİN HİZMETİNDE
İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir de  “ Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan, köylerimize büyük önem veriyor, köylerimizin kalkınması için projeler üretiyor. Köylerdeki eski çeşmelerin onarımının yanı sıra yeni çeşmeler de yapılıyor. Tarihi camileri restore ediyoruz. Kırsal Hizmetler Müdürlüğümüz tarafından köylerde bilgilendirme eğitimleri gerçekleştiriyoruz. Belediyemizin veteriner hekimi ve ziraat yüksek mühendisi vatandaşlarımızın emrinde. Belediye olarak köylere hizmetlerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor” şeklinde konuştu.

8 AYDA BİTECEK
Yaklaşık 600 metrekarelik bir alan üzerine yapılacak konak ve köy müzesi 8 ay içinde hizmete girecek. 854 bin liraya ihale edilen 2 katlı konakta muhtarlık odası, etüt yerleri, köy müzesi, sağlık birimi, köy odası ve çok amaçlı salon bulunacak.
 
FOTO1: Sepetçi konağı ve köy müzesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.
FOTO2: Temel atma törenine Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, belediye meclis üyeleri, İzmit Belediye Başkan Yardımcıları Serkan Yeğnidemir ve Güray Oruç, İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, muhtar Necdet Çetin ile çok sayıda vatandaş katıldı.
FOTO3: Yaklaşık 8 ay içinde hizmete girecek 2 katlı konakta muhtarlık odası, etüt yerleri, köy müzesi, sağlık birimi, köy odası ve çok amaçlı salon bulunacak.
 
İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181