İzmit'te 28 Haziran Mahallesi gençlik merkezi çalışmaları yakında bitiyor!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan gençlik merkezlerinden bir de 28 Haziran Mahallesine yapılıyor.
Mevlana Kültür Merkezi karşısında 397 metrekarelik bir alan üzerine yapılan gençlik merkezinin birkaç ay içinde hizmete gireceği kaydedildi. Yapımına Ocak ayında başlanan ve 653 bin 900+KDV’ye ihale edilen 28 Haziran Gençlik Merkezinin kaba inşaatının tamamlandığı, cephe giydirme ve ince işlerin ise devam ettiğini söyleyen yetkililer “ zeminle birlikte 3 kattan oluşan merkezde etüt odaları, oyun odaları, kütüphane, kafeterya ve çok amaçlı salon bulunacak. Burası, 28 Haziran ve Bekirdere bölgesindeki gençlerin buluşma adresi olacak” dediler.
 
FOTO1: İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın vizyon projeleri arasında yer alan gençlik merkezlerinden bir de 28 Haziran Mahallesine yapılıyor.
FOTO2: Mevlana Kültür Merkezi karşısında 397 metrekarelik bir alan üzerine yapılan gençlik merkezinin birkaç ay içinde hizmete gireceği kaydedildi.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181