İzmit Yeşilova'da altyapı çalışmaları bitti!
İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin şehrin dört bir yanındaki çalışmaları devam ediyor. Ekiplerce Turgut Mahallesi’nde beton yol ve merdiven, Yeşilova’da da komple asfalt çalışması yapıldı. Turgut Mahallesi Poyrazlar Sokak’ta oldukça dik olan sokakta 240 metrekarelik beton yol 40 metreküp hazır beton kullanılırken yine aynı mahallede Abidin Aral Sokak’taki 40 metrelik merdiven yapımında da 19 metreküp beton kullanıldığı kaydedildi.

Yeşilova’da Asfalt
Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince İSU’nun alt yapı çalışmasının tamamladığı Yeşilova’daki asfalt çalışmalarının da devam ettiği bildirildi. Yeşilova Mahallesi Saltanat Sokak 103 ton malzeme kullanılarak baştan sona komple asfaltla kaplandı. Asfalt çalışması mahalle sakinlerince sevinçle karşılandı.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181