İzmit Yeşilova Mahallesi'nde altyapı çalışmaları tamamlandı!
Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Mandıra Köyü’nde parke, Yeşilova Mahallesi’nde de asfalt çalışması yapıldı. Yetkililer, İzmit merkeze yaklaşık 10 kilometre uzaklıktaki Mandıra’da 3000 metrekare parke, 1500 metre de bordür kullanıldığını söylediler. Köylüler, yapılan çalışma için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yeşilova’da Asfalt
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, İSU’nun alt yapı çalışmasını tamamladığı Yeşilova’da üst yapı çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini belirterek “Yeşilova’da şimdiye kadar onlarca sokakta asfalt çalışması yaptık. Saydam Sokak’ta 187 ton malzeme kullanılarak komple asfaltla kaplandı” dediler. Yeşilova’daki asfalt çalışması da vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı.

İzmit Belediyesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181