Kartepe'de şuyulandırma tapuları teslim ediliyor!
7,8 hektarlık alanı kapsayan Sarımeşe Kızılcık Mahallesi ile 2 hektarlık alanı kapsayan Acısu Pazar Alanında devam eden şuyulandırma çalışmaları, kadastro kontrolleri ile tapu tescilleri yapılarak kesinleşmiş oldu. Şuyulandırma çalışması sonucunda Kızılcık Mahallesinde 180 adet konut parseli, Acısu Pazar Alanında kalan kısımda ise 12 adet ticaret parseli oluşturuldu. Söz konusu alanlarda bulunan yol ve mülkiyet problemleri de böylelikle çözüme kavuşturuldu.

BAŞKAN ÜZÜLMEZ'E TEŞEKKÜR EDİLDİ
Kartepe Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü konuya ilişkin olarak; "Söz konusu alan sınırları içerisine giren taşınmazların malikleri, şuyulandırma sonucunda oluşmuş yeni tapularını belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Harita Servisinden kimliklerini ibra etmek suretiyle teslim alabilirler." açıklamasını yaptı. Konu hakkında bilgilendirilen ve münferit olarak tapularını almaya başlayan hak sahipleri Başkan Üzülmez'e ve İmar-Şehircilik Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler.

Gamze OLCAY/Mavi Kocaeli Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181